Activiteiten

Algemene vergadering en nieuwjaarsdrink

Op deze avond wordt de jaarlijkse Algemene vergadering georganiseerd voor de leden die meer achtergrond informatie wensen te ontvangen.  Hier worden de cijfers en de boeken besproken en open gelegd.

Aaneenvolgend is er de nieuwjaarsdrink waar de leden van het glas met engelenvocht mogen genieten.

 

Jaarlijks ontbijt

Elk jaar organiseert de club een gezellig ontbijt voor al haar leden en sympatisanten.  Gemiddeld mogen wij 150 personen welkom heten op deze prachtige zondag-ochtend.  Hier worden ook de Interclub-mapjes afgegeven aan de kapiteins.

 

Interclub

Een belangrijke activiteit van het jaar is het interclub.  Jaar na jaar heeft onze club meer interclub-ploegen die zich meten met tennissers van andere clubs in de buurt.  Voor zowel de volwassenen als onze jeugd is er veel interesse.

 

Open Jeugd Tornooi

In 2019 heeft onze club voor het eerst een Open Jeugd Kampioenschap georganiseerd.  Dit is zeer tof verlopen en wij zullen dit de komende jaren opnieuw organiseren opdat onze jeugd zich ook kan meten met andere jeugdspelers uit de buurt-clubs.

 

Open Tornooi

Dé activiteit voor onze hele tennisclub is het Open Tornooi.  Jaar na jaar krijgen wij meer inschrijvingen van eigen leden én externe spelers om in dit grootse tornooi te komen spelen.  2 volle weken, elke dag gezelligheid, eten, drinken en een pak tennis op alle velden!  Een absolute aanrader om eens te komen kijken of deel te nemen!!

 

Leden-avonden

Op bepaalde vrijdag-avonden organiseren wij tornooitjes voor aanwezige leden.  Dit is volledig vrijblijvend en geeft iedereen de kans om elkaar te leren kennen.  Deze avonden gaan gepaard met een drankje en een hapje voor éénieder. 

 

Kidstoer

Dit is een organisatie van Tennis Vlaanderen en onze Jeugd voor de allerjongste tennissers.  Alle jongste spelers vanuit héél België mogen één dag wedstrijdjes komen spelen in onze club.  Ervaring en plezier zijn hier hét belangrijkste!  Punten worden niet bijgehouden en elk spelertje krijgt een mooi aandenken.

 

Jeugd-kampen

Tijdens de maanden juli en augustus worden jeugdkampen georganiseerd door ons jeugdbestuur.  Dit zijn kampen die geleidt worden door professionele begeleiders om de aller jongeste kinderen balgevoel te geven en voor de andere kinderenen wordt er effectief op techniek en plezier gewerkt!  100% aanrader voor uw kinderen!!

 

Clubkampioenschappen

Tijdens de maand september kunnen al onze leden zich meten met de andere leden om te zien wie de clubkampioen wordt in zijn reeks!  Iedereen krijgt de kans om zichzelf te bewijzen om als sterkste speler naar de overwinning te tennissen.