Clubkledij

Voor het nieuwe seizoen 2023, hebben we een kwalitatieve en sportieve reeks tennis/padel-clubkledij voor jullie uitgekozen!

De bovenkledij wordt bedrukt met het logo van TC Hechtel-Eksel en optioneel kan je ook je naam laten bedrukken onder het logo.

Passen:

De clubkledij is te bezichten én te passen in ons sportcafé ‘De Metten’ (verschillende pas-maten zijn beschikbaar) tijdens de openingsuren van het sportcafé en dit tot en met zondag 19 maart 2023.

Op zaterdag 11 februari 2023 van 11h00 tot 14h00 is er ook een ‘pasdag‘ onder begeleiding van Lut en Linda.

Bestellen:

In De Metten is een papieren formulier beschikbaar waar je voor jezelf kan aanduiden wat je wil bestellen (kladblad), dat kan je tevens hier downloaden. De instructies voor het bestellen staan duidelijk vermeld op het formulier.

Voor organisatorische redenen kan je enkel digitaal bestellen via deze link. Vul één digitale bestelling in PER PERSOON! Dus als je voor 3 personen wilt bestellen, vul je 3 x het digitale formulier in.

We voorzien de volgende afsluitmomenten voor de groepsbestellingen:

  • zondag 26 februari 2023
  • zondag 19 maart 2023 (laatste dag dat de pasmaten beschikbaar zijn!)
  • verder afsluitmomenten volgen in het voorjaar.

Levering:

Gelieve uw bestelling tijdig door te geven, zodat je je nieuwe tenue zult ontvangen tegen de start van het nieuwe tennisseizoen! De levering zal ongeveer 3 weken na de groepsbestellingen binnen komen.

Wij zullen jullie informeren wanneer de bestellingen binnen zijn!

Na de groepsbestellingen kunnen er altijd nog individuele bestellingen plaatsvinden via Ersa sport (zelf af te halen). Hierover communiceren we later meer.

%d bloggers liken dit: