Welkom Start-2-Tennis lid

Beste start-2-tennisser,

Je hebt je aangemeld voor Start2Tennis. Hierdoor ben je nu officiël lid van onze club. We wensen je van harte welkom op onze club.

En er is meer: als Start-2-Tennis lid heb je recht op 5 gratis lessen. Deze worden verzorgd door onze tennisschool BTO. Je dient je enkel nog in te schrijven voor deze lessen !

Er zijn regelmatig startmomenten voor deze lessen. Via deze link kom je op het aanmeldformulier van tennisschool BTO en kan je een keuze maken voor één van deze startmomenten. De verdere afhandeling gebeurt door Tennisschool BTO.

Ben je klaar met S2T en smaakt het naar meer? BTO organiseert verdere lessenreeksen op elk niveau. Kijk op de site van BTO voor meer informatie.

En wil je de proef op de som nemen: er zijn jaarlijks ‘interclub‘ wedstrijden waar je jezelf kan meten met leden van andere clubs op jou niveau (beginner of niet). Elk jaar in januari wordt er een oproep gedaan om je in te schrijven voor de interclub.

Het lijkt misschien al wat voorbarig, maar ook tornooien behoren tot de mogelijkheden. Zowat elke club organiseert jaarlijks een tornooit dat 1 tot 2 weken duurt en dat reeksen heeft voor alle niveaus. Bevraag je verder als je hierin geïnteresseerd bent.

Je kan vanaf nu ook een outdoor terrein reserveren en spelen wanneer je zin hebt. De prijs van het outdoor terrein is inbegrepen in je abonnement.

Hiervoor installeer je best de Tennis Vlaanderen app op je smartphone. Je kan ook naar de website van Tennis Vlaanderen gaan om een terrein te reserveren.

Indoor tennis dient altijd betaald te worden.

Het maakt niet uit of je nu al wat balletjes wil slaan voor je de startlessen gevolgd hebt of je skills wilt uitbouwen tijdens of na de lessen: je kan en mag een terrein reserveren en je gang gaan. Spreek gerust andere leden aan als iets niet duidelijk is. Je zal zien dat iedereen je wil helpen in deze mooie sport.

Daarnaast hebben we een gezellig sportcafé ‘De Metten’ met terras waar het goed vertoeven is. Na inspanning volgt ontspanning. Geniet van onze mooie groene omgeving!

Naast tennis bieden we ook padel aan. Je kan een padelbaan reserveren als je dit eens wil proberen. Als je regelmatig wil spelen is er ook een abonnement ter beschikking.

Verder hebben we nog volgende tips voor jou:

  • Like onze Facebook pagina, hierdoor blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen
  • We sturen regelmatig nieuwsbrieven via mail. Zeker lezen!
  • Onze website is ook een goede bron van informatie

Indien je nog vragen hebt, laat het ons zeker weten via: info@tchechteleksel.be

Met sportieve groeten,

Het bestuur van TC Hechtel-Eksel
BTO Tennisschool

%d bloggers liken dit: