Welkom nieuw tennislid

Beste tennisser,

We wensen je (opnieuw) van harte welkom bij onze club.

Je bent vast bekend met de werking van een tennisclub. Mocht dat niet het geval zijn of mocht je vragen hebben dan kan je steeds contact met ons opnemen via het mailadres.

Je kan vanaf nu een outdoor terrein reserveren en spelen wanneer je zin hebt. De prijs van het outdoor terrein is inbegrepen in je abonnement.

Hiervoor installeer je best de Tennis Vlaanderen app op je smartphone. Je kan ook naar de website van Tennis Vlaanderen gaan om een terrein te reserveren.

Indoor tennis dient altijd betaald te worden.

Het maakt niet uit of je nu al wat balletjes wil slaan voor je de startlessen gevolgd hebt of je skills wilt uitbouwen tijdens of na de lessen: je kan en mag een terrein reserveren en je gang gaan. Spreek gerust andere leden aan als iets niet duidelijk is. Je zal zien dat iedereen je wil helpen in deze mooie sport.

Daarnaast hebben we een gezellig sportcafé ‘De Metten’ met terras waar het goed vertoeven is. Na inspanning volgt ontspanning. Geniet van onze mooie groene omgeving!

Naast tennis bieden we ook padel aan. Je kan een padelbaan reserveren als je dit eens wil proberen. Als je regelmatig wil spelen is er ook een abonnement ter beschikking.

Verder hebben we nog volgende tips voor jou:

  • Like onze Facebook pagina, hierdoor blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen
  • We sturen regelmatig nieuwsbrieven via mail. Zeker lezen!
  • Onze website is ook een goede bron van informatie

Indien je nog vragen hebt, laat het ons zeker weten via: info@tchechteleksel.be

Met sportieve groeten,

Het bestuur van TC Hechtel-Eksel
BTO Tennisschool

%d bloggers liken dit: